ОСТАННІ НОВИНИ

Громаді на Стрийщині через суд повернуть землю рекреації вартістю понад 200 млн грн

Олег Дерев'янко

|

Суд ухвалив рішення щодо розірвання недобросовісного договору оренди землі та зобов’язав повернути її у розпорядження Стрийській територіальній громаді, а також сплатити заборгованість за користування. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Мова йде про земельну ділянку рекреаційного призначення площею близько п’ять га. Її вартість становить понад 200 млн грн. Вона знаходиться в межах Стрийської територіальної громади.

Встановлено, що суб’єкт господарювання, порушуючи умови договору, систематично не сплачував орендну плату за землею. Остання передана йому в користування для реконструкції будівель колишнього наркодиспансера під оздоровчо-відпочинковий комплекс та обслуговування парку пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення.

Внаслідок таких дій до місцевого бюджету не надійшла значна сума коштів.

Враховуючи порушення законодавства, прокуратура звернулася з відповідним позовом до суду. Суд погодився з доводами прокурора та задовольнив позов. Наразі рішення ще не набрало законної сили.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *