ОСТАННІ НОВИНИ

Російський удар пошкодив 14 будівель університету в Івано-Франківську

Ольга Денисяка

|

Російський ракетний удар вночі 22 червня пошкодив 14 будівель Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Про це повідомила Група Нафтогаз.

За попередньою оцінкою руйнувань, ворожі ракети пошкодили 14 будівель навчального закладу, 815 вікон, 25 вхідних дверей та близько 1160 квадратних метрів покрівлі.

Як повідомив очільник Групи Нафтогаз Олексій Чернишов, Група виділить кошти на відновлення університету та допоможе подолати наслідки чергового ворожого злочину.

«Заклад, що став ціллю під час обстрілу сьогодні вночі — це виключно цивільний обʼєкт. Він готує спеціалістів для нашої галузі, тож ми не можемо залишатися осторонь. Ми профінансуємо відновлювальні роботи, щоб студенти могли якнайшвидше повернутися до навчального процесу в стінах рідного університету», — зазначив Олексій Чернишов.

Наразі фахівці уточнюють збитки, завдані ворожим обстрілом.

Вночі 22 червня росіяни завдали удару по навчальному закладі в Івано-Франківську. Згодом стало відомо, що пошкодженим ракетою навчальним закладом в Івано-Франківську виявився Національний технічний університет нафти і газу.

Російська атака вночі 22 червня

Російські війська здійснили черговий масований обстріл української енергетики. Сили ППО збили над Україною 12 із 16 ракет, а також усі 13 «Шахедів».

На Львівщині росіяни завдали ракетного удару по об’єкту критичної енергетичної інфраструктури. На місці виникла пожежа.  В «Укренерго» розповіли, що пошкоджень зазнало обладнання компанії у Львівській та Запорізькій областях. На Запоріжжі внаслідок атаки поранені двоє енергетиків.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *