ОСТАННІ НОВИНИ

Львів накрила потужна злива

Ольга Денисяка

|

У суботу, 22 червня, у Львові почалась гроза із сильним вітром та зливою, повідомляє Львівський портал.

У патрульній поліції Львівщини повідомили, що на вулиці Годоцькій 282а впало дерево і перекрило повністю дві смуги руху.

Патрульні закликають зважати на негоду та бути обережним на дорогах.

Мер міста Андрій Садовий повідомив, що у Львові працює штаб з ліквідації наслідків буревію. Вже є інформація про повалені дерева та пошкоджені дахи.

У Телеграмі Львівської міськради повідомили, що через негоду у Львові не курсують деякі трамваї та тролейбуси.

Зокрема, через падіння гілок дерев та обрив контактної мережі у Львів тимчасово не курсують трамваї №6 та №7, а  також тролейбуси №22 та №30.  Тимчасово за зміненим маршрутом їздять тролейбуси №32 – з вул. Суботівської до пл.Кропивницького та в зворотному напрямі.

Ремонтні бригади ЛКП «Львівелектротранс» спільно з працівниками ДСНС працюють над ліквідацією наслідків буревію на відновленням роботи електротранспорту

Правила поведінки під час грози:

  • вдома зачиніть вікна та двері; вимкніть з мережі усі електричні прилади – вони притягують блискавки, зокрема й телефон – є загроза влучання блискавки під час розмови.
  • на вулиці не ховайтесь під деревами, бо вони притягують блискавки; також є небезпека падіння важких гілок, які можуть зламатись від поривів вітру і завдати шкоди; уникайте металевих парканів, рекламних щитів, опор електропередач і, в жодному разі, не розкривайте парасольки, якщо маєте її з собою – металеві прути притягують розряди.

Під час виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, повідомляйте на «Гарячу лінію» міста за номером 15-80.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *