ОСТАННІ НОВИНИ

В пожежі на Львівщині загинув пенсіонер

Маркіян Рой

|

У п’ятницю, 21 червня, у Бродах трапилась пожежа у багатоквартирному будинку. Внаслідок чого загинув пенсіонер. Про це Львівському порталу повідомили в обласному управлінні ДСНС.

Випадок трапився 21 червня близько 04:50, на вулиці Промисловій у Бродах. Займання сталося в квартирі на першому поверсі двоповерхового багатоквартирного житлового будинку.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику з вікон квартири на першому поверсі вибивався густий чорний дим. Будинок швидко наповнився димом через що не всі мешканці змогли вийти на вулицю. На другому поверсі знаходився чоловік, який не міг вийти на свіже повітря та кликав на допомогу.

Рятувальники по висувній драбині спустили чоловіка та в спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору з другого поверху ще врятували бабусю та двох дітей.

Під час гасіння пожежі вогнеборці в кімнаті, де виникла пожежа, виявили тіло загиблого чоловіка. Загиблим виявився 71-річний власник квартири.

О 05:30 вогнеборці локалізували пожежу та о 05:33 ліквідували. До ліквідації пожежі залучались дві одиниці спецтехніки та сім вогнеборців.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *