ОСТАННІ НОВИНИ

Україна атакувала базу «Шахедів» у Краснодарському краї РФ

Наталя Дуляба

|

У ніч на п’ятницю, 21 червня, Сили оборони України успішно атакували базу російських ударних безпілотників у Краснодарському краї РФ. Про це Львівському порталу повідомили у Генштабі.

Українські військові уразили місця зберігання та підготовки до застосування дронів Shahed-136/Герань-2, навчальні корпуси, пункти управління та зв’язку розрахунків цих безпілотників, що розташовані в Краснодарському краї.

За результатами бойової роботи зафіксовано серію вибухів та пожежу з подальшою детонацією.

Точні втрати ворога наразі встановлюються.

Окрім цього, завдано ударів по радіолокаційних станціях і центрах радіоелектронної розвідки російських загарбників в Брянській області та в тимчасово окупованому Криму.

«Сили оборони продовжують вживати всіх заходів, щоб підірвати воєнно-економічний потенціал російських окупантів та припинити збройну агресію РФ проти України», – кажуть у Генштабі.

Додамо, що Генштаб ЗСУ також підтвердив ураження 20-21 червня сімох об’єктів нафтопереробної галузі на території Російської Федерації.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *