ОСТАННІ НОВИНИ

Під Боровою захисники зламали плани ворога і завдали втрат окупантам, – Юсов

|

У Харківській області захисники завдали окупантам значних втрат і змусили призупинили наступ, захисники зламали окупантам плани захоплення Борової. Про це заявив представник Головного управління розвідки МОУ Андрій Юсов, передає Українська правда.

«Якщо говорити про Борову і напрямок, то наміри ворога там українські оборонці зламали, втрати в живій силі й техніці значні. Так, він намагається підтягувати резерви, й потенційна загроза залишається, але наразі мова не йде про формування нових потужних угруповань для повторення ситуації. Але потенційно загроза залишається», – йдеться в повідомленні.

За словами Юсова, на півночі Харківщини плани та наміри ворога були зламані, тому він змушений перекидати резерви, в тому числі, з інших напрямків, які є для окупантів дуже чутливими: «Це говорить про великі втрати і про те, що ситуація для них точно не йде за планом».

Він додав, що ситуація на північному кордоні країни залишається так само напруженою і небезпечною.

«Ворог і далі буде пробувати розтягувати українські резерви і відволікати, в тому числі від ситуації на Сході», – додав Юсов.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *