ОСТАННІ НОВИНИ

На Закарпатті троє неповнолітніх намагалися переправити групу чоловіків в Угорщину

Олег Дерев'янко

|

На Закарпатті прикордонники затримали групу з восьми чоловіків, які намагалися незаконно перетнути кордон з Угорщиною за допомогою трьох підлітків. Про це Львівському порталу повідомили у Державній прикордонній службі України.

Завдяки інформації наданій оперативниками загону, за 450 метрів до кордону військовослужбовці зупинили автомобіль «Мерседес Віто», у якому окрім водія, жителя Закарпаття, перебували вісім пасажирів – двоє з них закарпатці, двоє – жителі Полтавщини, двоє – Київщини та ще двоє з Харківської і Львівської областей.

Усі чоловіки планували незаконно потрапити в Угорщину. Скориставшись послугами переправників, кожен із них заплатив від 8 до 11 тисяч доларів.

У результаті подальших пошукових заходів, поблизу кордону, у чагарнику на березі Тиси прикордонники виявили трьох неповнолітніх хлопців з гумовим човном. Підлітки зізналися, що чекали на «клієнтів», яким мали віддати плавзасіб та показати, де знаходиться кордон.

Стосовно усіх затриманих складено протоколи про вчинені ними адмінправопорушення. Справи скеровано до суду.

Наразі оперативники загону вивчають деталі організації незаконного переправлення осіб через державний кордон та встановлюють коло причетних осіб.

Щодо виявлення у діях водія ознак злочину передбаченого ст. 332 ККУ прикордонники направили повідомлення співробітникам Нацполіції. Санкція статті передбачає покарання у вигляді до п’яти років тюрми.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *