ОСТАННІ НОВИНИ

Росія атакувала теплоелектростанцію ДТЕК: є поранені

Олег Дерев'янко

|

У ніч на четвер, 20 червня, російські війська атакували одну з теплових електростанцій ДТЕК, внаслідок чого постраждали троє енергетиків. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі компанії.

«Ще одна важка ніч для української енергетики. Росіяни обстріляли одну з теплоелектростанцій ДТЕК. Трьох наших колег поранено. Медики надають всю можливу допомогу», – йдеться у повідомленні.

Також серйозно пошкоджено обладнання станції. Енергетики в ці хвилини працюють над ліквідацією наслідків атаки.

До слова, це вже сьома масована атака на теплоелектростанції компанії за останні три місяці.

В ДТЕК нагадали, що з початку повномасштабного вторгнення теплоелектростанції ДТЕК Енерго були обстріляні понад 180 разів. За цей період від обстрілів на станціях 53 працівники були поранені, троє енергетиків загинуло.

В «Укренерго» додали, що внаслідок атаки пошкоджень зазнало обладнання на енергооб’єктах у Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій та Київській областях. Наслідки уточнюються.

Як повідомляв Львівський портал, вночі 20 червня, російські війська випустили по Україні дев’ять ракет та 27 дронів. Силам протиповітряної оборони вдалося збили всі дрони та п’ять ракет.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *