ОСТАННІ НОВИНИ

Робив «закладки»: у Стрию судять наркоторговця

Наталя Дуляба

|

На лаві підсудних опинився 24-річний хлопець, який у Стрию продавав наркотики, роблячи «закладки». Про це Львівському порталу повідомили у Львівській обласній прокуратурі.

За даними слідства, 24-річний мешканець Стрийського району протягом лютого-березня 2024 року займався збутом амфетаміну, МДМА, PVP та ПМА.

Наркотичні та психотропні речовини він закупляв через чат-боти Telegram, відшуковуючи так званих «мегакладів». В подальшому фігурант робив закладки, фотографував та фіксував їхні географічні координати для своїх «клієнтів» у різних місцевостях Стрия та району. Зокрема, у лісосмугах, на березі річки, поблизу цементного заводу.

Встановлено, що за прибуток від такого «бізнесу» молодик придбав автомобіль і таким чином легалізував кошти, отримані злочинним шляхом.

Йому інкримінують незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут наркотичних та психотропних речовин, а також легалізація (відмивання) майна, одержаного злочинним шляхом (ч. 1, 2, 3 ст. 307; ч. 1 ст. 209 Кримінального кодексу України).

За скоєне зловмиснику загрожує до дванадцяти років з конфіскацією майна. Слідство вже завершили, а справу скерували на розгляд суду.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *