ОСТАННІ НОВИНИ

На фронті відбулося 96 боєзіткнень, – Генштаб

Наталя Дуляба

|

З початку доби на фронті вже відбулося 96 бойових зіткнень. Російські окупанти продовжують застосовувати авіацію та атакувати на кількох напрямках, найбільш гаряче –досі на Покровському напрямку. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу за 20 червня.

На Харківському напрямку протягом дня окупанти скинули уже шість КАБів з території РФ (із напрямків Бєлгорода та Шебекіного Бєлгородської області). Бомбардуванню піддано райони Вовчанська, Нескучного та Липців. Безуспішні штурмові дії сьогодні ворог вів у Вовчанську та біля Тихого.

Попередньо встановлено, що на Харківському напрямку ворог за сьогодні втратив вбитими та пораненими 59 осіб. Ще декілька окупантів здалися в полон.

На Покровському напрямку наразі тривають бої в 14 локаціях, зокрема в районах Сокола, Воздвиженки та Новоолександрівки. Цей напрямок залишається найгарячішим. Також агресор застосовує авіацію. Ворожими КАБами атаковані Євгенівка, Вовче та Нова Полтавка. Загальна кількість атак ворога за добу зросла до 34.

Наші захисники стримують рашистів, завдаючи їм значних втрат. За попередньою інформацією, за поточну добу окупанти втратили на цьому напрямку 295 осіб, з них 99 – безповоротно. Знищено три бойових броньованих машини, дві гармати, одиницю спецтехніки та наземну станцію керування БпЛА. Пошкоджено три бронемашини та чотири артсистеми.

По обіді по дві нових безуспішних спроби ворога атакувати були на Курахівському та Придніпровському напрямках. На останньому російські терористи скинули ще й шість керованих авіабомб – постраждали райони Новотягинки, Іванівки та Миколаївки.

На решті напрямків ситуація суттєвих змін не зазнала.

«Сили оборони продовжують стримувати ворога та завдавати йому максимальних втрат на всій лінії фронту», – додають у Генштабі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *