ОСТАННІ НОВИНИ

21 червня Львів прощається із захисником Дмитром Гладким

Наталя Дуляба

|

У пʼятницю, 21 червня, Львів проводжає в останню путь 48-річного військового Дмитра Гладкого, який ще торік загинув на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Львівʼян закликають віддати останню шану полеглому військовому, а також утриматися в цей час від святкових і розважальних заходів.

Біографічна довідка:

Львівʼянин Дмитро Гладкий (19.08.1975 — 24.06.2023) навчався у ліцеї №52.

Закінчив історичний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка. Опісля цього працював зв’язківцем у Львівській філії Акціонерного товариства «Укртелеком». Згодом обіймав посаду завідувача на підприємстві «Віконні системи».

Любив вивчати мови, читав велику кількість історичної літератури. Захоплювався велоспортом, гірським туризмом, обожнював українські Карпати.

Із початком повномасштабного вторгнення РФ став на захист Батьківщини від російських загарбників. Був командиром бойової машини-командиром відділення у складі 33 окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗСУ.

У Дмитра Гладкого залишилися мама та сестра.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *