ОСТАННІ НОВИНИ

У Генічеську колаборанти розікрали російські гроші, – Рух опору

Наталя Дуляба

|

В тимчасово окупованому Генічеську, що на Херсонщині, колаборанти розікрали російські гроші, виділені на відновлення школи. Про це Львівському порталу повідомили у Центрі національного спротиву.

Українські партизани зауважують, що Кремль виділяє гроші на «покращення» знищеної ним же ж тимчасово окупованої території України. Втім завдяки місцевим колаборантам ці кошти зникають.

Так сталось у Генічеську, де російські окупанти вирішили відбудувати знищену школу.

«Усі заплановані дедлайни щодо здачі приміщення давно минули. Генічеський гауляйтер Сергій Черевко, який позиціонує себе «заступником голови уряду з соціальної політики» в окупаційній адміністрації Херсонщини, намагається пояснити кураторам із Москви, що через підвищення цін на будівельні матеріали та сантехніку закінчити ремонт не в силі. Мовляв, дайте ще грошей», – йдеться у повідомленні.

У Русі опору додають, що схожі схеми з відмивання російських грошей колаборанти застосовують і на ремонтах пам’ятників на окупованих територіях України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *