ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти готують для українських школярів підручник з «історії новоросії»

Наталя Дуляба

|

Для школярів на тимчасово окупованих територіях України росіяни готують посібник із історичною пропагандою про так звану «новоросію». Про це Львівському порталу повідомили у Центрі національного спротиву.

Так, росіяни планують випустити посібник «Історія “новоросії”: від давніх-давен до наших днів». В ньому ворог буде доводити існування якоїсь окремої російської цивілізації і її права на захоплені землі. При цьому існування інших народів у підручнику будуть відкидати.

Водночас російські вчителі з тимчасово окупованих територій проходять навчання, аби надалі читати курс студентам фейкових вишів та учням старших класів «основи російської державності» – пропагандистські лекції з антизахідною риторикою, в яких заперечують існування України.

«Росіяни продовжують переписувати історію й створювати паралельну реальність, аби промивати мізки населенню тимчасово окупованих територій», – кажуть у Русі опору.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *