ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина прощається з трьома загиблими воїнами

Наталя Дуляба

|

У вівторок, 18 червня, Львівщина проводжає в останню путь трьох захисників, які загинули на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

Андрій Савчук

Львів’янин. Із початком повномасштабного вторгнення долучився до лав 111 окремої бригади територіальної оборони. Загинув 8 червня 2024 року.

Василь Лема (позивний Патрік)

Уродженець Стрия. Із початком великої війни повернувся з-за кордону та добровільно став на захист України до складу 140 окремого розвідувального батальйону морської піхоти. Обіймав посаду радиста-розвідника роти спеціальної розвідки.

За особисту мужність був нагороджений численними відзнаками, зокрема Почесним нагрудним знаком Головнокомандувача ЗСУ «Золотий хрест».

Тарас Стефанишин

Родом із Нового Роздолу. Проходив службу у 2 єгерському батальйоні військової частини А4056. Загинув поблизу населеного пункту Новоселівка Перша Донецької області через мінно-вибухові травми.

Вічна пам’ять усім захисникам, полеглим за Україну!

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *