ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'ян та гостей міста запрошують на творчий вечір гітариста-композитора Сергія Гуріна та Lviv Guitar Orchestra

Олег Дерев'янко

|

У неділю, 23 червня, в акустичному залі львівського Будинку офіцерів відбудеться творчий вечір сучасного українського гітариста та композитора Сергія Гуріна та Lviv Guitar Orchestra. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

«Для вас звучатимуть неповторні струни гітари. Авторські твори Сергія Гуріна для гітари виконає гітарний оркестр. Неповторний світ мелодій композитора обіцяє подарувати вам море позитивних емоцій», – йдеться у повідомленні.

Також під час заходу виступить провідний оперний тенор, народний артист України Олег Лихач.

«А ще чарівні звуки скрипки в руках віртуозного скрипаля Юрія Войтинського подарують вам незабутні враження від цього концерту. Дякуємо Збройним Силам України, завдяки яким ми маємо можливість зробити цей концерт, адже кожен придбаний квиток – це допомога нашим Захисникам», – запрошують організатори VINIL concert agency.

Подія відбудеться у неділю, 23 червня, о 17:00 в акустичному залі львівського Будинку офіцерів  за адресою: Львів, вулиця Театральна, 22.

Придбати квитки можна за посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *