ОСТАННІ НОВИНИ

На Закарпатті перевернувся рейсовий автобус. Постраждали 11 пасажирів

Олег Дерев'янко

|

У понеділок, 17 червня, в селі Сімер Ужгородського району рейсовий автобус з’їхав у кювет і перекинувся, внаслідок чого травмувалися 11 пасажирів. Про це Львівському порталу повідомили у поліції Закарпатської області.

За даними відомства, у понеділок вранці, 17 червня, до поліції надійшло повідомлення про аварію за участі рейсового автобуса. Подія сталась в селі Сімер Ужгородського району. За викликом одразу виїхали працівники слідчо-оперативної групи місцевого відділення поліції

Встановлено, що 69-річний водій автобуса марки IVAN здійснював рух з Полянської Гути в напрямку Ужгорода. Так, проїжджаючи населений пункт Сімер, чоловік не впорався з керуванням та допустив з’їзд в кювет, де автобус перекинувся на бік.

Внаслідок аварії за медичною допомогою звернулось 11 пасажирів автобуса. Значних поранень зазнали троє з них – 46-річна та 60-річна жінки, а також 17-річна дівчина.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі із позбавленням водійських прав на такий же термін.

Досудове розслідування у справі триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *