ОСТАННІ НОВИНИ

Для атак ГУР розглядає будь-які військові цілі на території Росії у радіусі 800 км

Наталя Дуляба

|

Українська воєнна розвідка розглядає будь-які військові цілі на території Росії у радіусі 800 км для ураження надводними безпілотними човнами Magura. Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на представника ГУР Євгена Єріна.

«Кожен дрон несе загрозу окупантам. … Якихось натяків ми робити не будемо, але можу зазначити, що на дальності 800 км ми розглядаємо будь-які можливості і будь-які військові цілі ворога для ураження нашими дронами», – сказав він в етері національного телемарафону.

Як додають у Головному управлінні розвідки, Magura V5 – це безекіпажні ударні надводні дрони українського виробництва. Ними оператори ГУР уже знищили більше десятка російських військових суден вартістю понад 200 млн доларів.

Орієнтовна оцінка нанесених РФ збитків складає більше 0,5 млрд доларів.

Зараз триває збір на морські дрони Magura V5 для української розвідки. Ціна питання – 10 млн грн. Долучитись до збору можна за цим посиланням.

Як повідомляв Львівський портал, у ніч на 17 червня Головне управління розвідки Міноборони України вкотре атакувало Росію безпілотниками. Цього разу під ударом опинились  військові обʼєкти у Бєлгородській, Воронезькій та Липецькій областях РФ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *