ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові судитимуть рятувальника-колаборанта

Андрій Котенський

|

У Львові судитимуть колаборанта, що добровільно зайняв посаду в незаконному правоохоронному органі, створеному на тимчасово окупованій території України. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівщини.

За даними прокуратури, досудове розслідування завершено та обвинувальний акт за фактом колабораційної діяльності скеровано до суду.

Розслідуванням встановлено, що у квітні 2022 року мешканець Волновахи добровільно зайняв посаду пожежного рятувальника в незаконному правоохоронному органі, створеного представниками держави-агресора.

Мова йде про 70 пожежно-рятувальну частину державної бюджетної установи «Пожежно-рятувальний загін міста Волноваха Міністерства по справах цивільного захисту, надзвичайних ситуацій та ліквідації наслідків стихійних лих днр».

Присягнувши на вірність незаконного утворення, чоловік своїми діями сприяв встановленню та утвердженню тимчасової окупації частини території України в Донецькій області.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *