ОСТАННІ НОВИНИ

15 червня жителям Львівщини світло вимикатимуть й по «білому» графіку

Андрій Котенський

|

У суботу, 15 червня, графіки погодинних відключень електроенергії на Львівщині будуть застосовувати з 16:00 до 23:00 години, повідомила пресслужба Львівобленерго.

За даними електривів, частині споживачів вимкнуть світло по «білому» графіку.

«До 16:00 буде енергія, із 16:00 до 23:00 діятимуть графіки погодинних відключень.

З 16:00 до 20:00 додаткове застосування білих клітинок графіку» – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, «Укренерго» ввело графіки відключень у всіх регіонах України. У Львові та області графіки аварійних знеструмлень запровадили з 14 травня через брак потужності в енергосистемі, що виникла через атаку рашистів.

Як відомо, людей закликають не вмикати енергоємні електроприлади з 19:00 до 22:00 год та застосовувати енергозберігальні лампи. У цей період доби закликають не користуватися кондиціонерами, електрочайниками, порохотягами, бойлерами, обігрівачами, прасками, пральними машинами, мікрохвильовими печами та електропічками.

Також найближчими днями «Енергоатом» виведе у ремонт ще один енергоблок на 1000 МВт (1 ГВт) у межах виконання планової ремонтної кампанії. Через це може збільшитися тривалість відключень світла.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *