ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали кримінального авторитета

Андрій Котенський

|

У Львові затримали розшукуваного лідера організованого угруповання, яке «спеціалізувалася» на крадіжках, грабежах та розбоях. На рахунку злочинної групи під керівництвом кримінального авторитета щонайменше 10 епізодів злочинів. Найближчим часом суд обере йому запобіжний захід. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Національної поліції України

Правоохоронці встановили, що перед тим, як вчинити злочин, зловмисники ретельно стежили за людиною. Учасники банди блокували авто, розбивали скло та забирали речі потерпілих, а потім полишали місця злочину на автомобілях з іноземною реєстрацією та знищували сліди злочину, аби поліцейські не змогли їх викрити.

Попри це, оперативники та слідчі із Запорізької області вийшли на слід п’яти зловмисників. Організатором виявися 32-річний мешканець Запоріжжя, який має статус «кримінального авторитета». Як спільників він залучив чоловіків віком від 26-ти до 41-го років.

«Поліцейські знешкодили діяльність угруповання у жовтні 2023 року. Тоді правоохоронці затримали двох фігурантів, а лідера ОЗГ та ще двох учасників оголосили в розшук», – йдеться у повідомленні.

Наприкінці березня 2024 року обвинувальний акт стосовно двох членів угруповання слідчі скерували до суду, а оперативники продовжували розшукові заходи, допоки не встановили місце перебування лідера угруповання.

13 червня у Львові правоохоронці затримали розшукуваного кримінального авторитета. Найближчим часом суд обере йому запобіжний захід.

Затриманому загрожує до 13 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *