ОСТАННІ НОВИНИ

За ухилення від мобілізації львів’янин отримав тюремний термін

Маркіян Рой

|

44-річному львів’янину, який відмовився отримувати повістку, згідно якої мав з’явитися на відправку до місця служби, дали три роки тюрми. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Прокурори в суді довели, що оглядом військово-лікарської комісії обвинуваченого визнано придатним за станом здоров’я для проходження військової служби. Проте, чоловік відмовився отримувати повістку, згідно якої мав з’явитися на відправку до місця служби, про що складено відповідний документ.

В подальшому фігурант без поважної причини не з’явився до територіального центру комплектування та соціальної підтримки для проходження служби у лавах Збройних сил України. Відтак, військовозобов’язаний порушив вимоги чинного законодавства та ухилився від військового призову.

Суд визнав чоловіка винним в ухиленні від призову на військову службу під час мобілізації (ст. 336 Кримінального кодексу України) і призначив йому покарання у вигляді 3 років позбавлення волі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *