ОСТАННІ НОВИНИ

У мікрорайоні Під Голоском збудують відділ поліції з громадським простором

Олег Дерев'янко

|

У мікрорайоні Під Голоском, окрім школи, дитсадка та амбулаторії буде поліцейське райвідділення №1. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Поліцейське райвідділення №1 зведуть навпроти будинку №19 на вул. Під Голоском. Це буде велике просторе приміщення висотою від одного до чотирьох поверхів та загальною площею 1790 квадратних метрів. Окрім адмінприміщень, тут також буде парковка, спортзал та кухня. А у підземному поверсі облаштують укриття.

У департаменті архітектури та просторового розвитку міста кажуть, що така будівля вдало замикає квартал. Шляхом суттєвого зміщення грамотно формує хороший публічний простір.

Нагадаємо, в цьому мікрорайоні триває будівництво комунальної школи та садочка, які зводять за кошти інвесторів. Нещодавно тут відкрили амбулаторію, а кілька років тому приватний інвестор збудував дитсадок, який передав у комунальну власність.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: візуалізація

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *