ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові проведуть День кар'єри для ветеранів та ветеранок

Олег Дерев'янко

|

У середу, 19 червня, у Львові відбудеться День кар’єри для ветеранок та ветеранів. Охочі зможуть дізнатися про вакансії, взяти участь у майстер-класах. Також їм надаватимуть практичні поради щодо різних аспектів працевлаштування. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Презентувати себе перед ветеранською спільнотою будуть десятки компаній. Основними спікерами стануть шість компаній, які першими підписали меморандум і зголосилися презентувати свою роботу. Загалом такий меморандум підписали понад 20 компаній, і саме їх найперше запрошуватимуть до участі у події. Усього Асоціація об’єднує близько 80 роботодавців.

«Окрім презентацій самих компаній, ми домовилися з роботодавцями, що кожен з них підготує якийсь цікавий майстер-клас або цікаві практичні поради потенційним кандидатам про те, як підготувати своє резюме, як підготуватися до співбесіди. Окрім цього, міська рада має такий інструмент профорієнтації як тестування за спеціальною методикою, і ми проведемо цей профорієнтаційний тест для всіх учасників – ветеранів і ветеранок, які зареєструються і прийдуть на подію. Це тест, який допомагає визначати драйвери, які рухають людину при виборі, наприклад, професії або хобі, і це допомагає у профорієнтаційних процесах», – пояснила директорка офісу з управління персоналом Львівської міської ради Лілія Савич.

Захід розпочнеться 19 червня о 13:00 та триватиме до 17:00. Про місце проведення учасників повідомлять додатково.

Для того, щоб взяти участь у Дні кар’єри, потрібно зареєструватися за посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *