ОСТАННІ НОВИНИ

На Покровському напрямку російські окупанти не зменшують темпів наступу, – Генштаб

Олег Дерев'янко

|

Кількість бойових зіткнень по всій лінії фронту зросла до 77. Рашисти шукають шляхи аби вклинитися в українську оборону та спробувати потіснити підрозділи ЗСУ із зайнятих рубежів. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу за 13 червня.

На Харківському напрямку російські загарбники не полишають намірів потіснити українських захисників в районі Вовчанська. На цей час підрозділи Сил оборони успішно відбили дві штурмові дії противника, ще два боєзіткнення тривають.

На Куп’янському напрямку наші оборонці завадили трьом спробам ворога просунутися в районах Синьківки, Петропавлівки, Стельмахівки та Берестового. Ще один бій триває. Населені пункти Куп’янськ, Першотравневе та Степова Новоселівка продовжують потерпати від ударів російськими КАБами.

На Лиманському напрямку всі шість штурмових спроб противника успіху не мали. Українські воїни контролюють ситуацію.

На Краматорському напрямку від початку доби російські війська вісім разів намагалися вклинитися в нашу оборону. Шість атак українські воїни відбили. Ще два боєзіткнення продовжуються.

На Покровському напрямку окупанти не зменшують темпів наступу. Від початку доби ворог 30 разів атакував оборонні рубежі українських захисників. Агресор здійснив 24 штурмові дії, які не мали успіху, ще шість атак тривають.

Впродовж дня 16 бойових зіткнень відбулося на Курахівському напрямку. Наші оборонці успішно відбили 15 атакувальних дій ворога. Ще один бій триває. За попередньою інформацією, сьогодні, 13 червня, втрати ворога на даному напрямку склали 71 окупанта, два танки та 11 бойових броньованих машин.

На Придніпровському напрямку наші захисники відбили п’ять атак ворога в районі Кринок. Ситуація контрольована.

На решті напрямків обстановка суттєвих змін не зазнала.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *