ОСТАННІ НОВИНИ

Стабілізаційні відключення 12 червня почнуться на дві години пізніше, – ДТЕК

Маркіян Рой

|

Ситуація в енергосистемі дозволяє задіяти графіки відключень на дві години пізніше – з 17:00 до 23:00. Про це повідомляє пресслужба ДТЕК.

«Стабілізаційні відключення почнуться на дві години пізніше За інформацією від Укренерго, ситуація в енергосистемі дозволяє сьогодні задіяти графік відключень на дві години пізніше  – з 17:00 і до 23:00», – йдеться в повідомленні.

У ДТЕК закликали українців ощадливо споживати електроенергію.

Раніше «Укренерго» прогнозувало час дії відключень 12 червня з 15:00 до 23:00.

Нагадаємо, через прицільні атаки Росії по енергетичних об’єктах вимикати світло у всіх областях України почали ввечері 14 травня, адже в енергосистемі виник значний дефіцит, який вже не покриває імпорт.

«Укренерго» щодня доводить до обленерго ліміт споживання електроенергії. Його частину відразу виділяють на роботу критичної інфраструктури, а решту вже розподіляють між споживачами. Тому графіки знеструмлень не є сталими, ситуація змінюється щодня.

З 8 червня в Україні у тестовому режимі запрацював новий порядок застосування графіків вимкнення світла. Він має забезпечити меншу тривалість знеструмлень.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *