ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина прощається з чотирма захисниками

Наталя Дуляба

|

У середу, 12 червня, Львівщина проводжає в останню путь чотирьох військових, які загинули на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

Микола Сушинський

Мешканець села Велика Сушиця Хирівської громади. Був командиром стрілецького відділення військової частини А4046. Загинув 4 червня під час мінометного обстрілу.

Ростислав Лівач (позивний Рос)

Львів’янин. Із початком повномасштабного вторгнення боронив Україну у лавах 10 окремої гірсько-штурмова бригади «Едельвейс», а згодом – у складі 78 окремого десантно-штурмового полку. Нагороджений медаллю «Хрест Десантно-штурмових військ». Виконував бойові завдання на території Донецької області.

Юрій Чепіль

Львів’янин. Воював у складі військової частини А4821, виконував бойові завдання на Харківському, Запорізькому, Донецькому напрямках.

Роман Ковалишин

Львів’янин. Із початком повномасштабного вторгнення РФ долучився до лав 1 прикордонного загону. Виконував бойові завдання на Донеччині.

Вічна памʼять усім полеглим захисникам!

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *