ОСТАННІ НОВИНИ

У Запоріжжі невідомий застрелив місцевого посадовця

Олег Дерев'янко

|

У вівторок вранці, 11 червня, у Запоріжжі біля підʼїзду багатоповерхівки невідомий чотири рази вистрілив у місцевого посадовця. Про це Львівському порталу повідомили у поліції Запорізької області.

Встановлено, що близько о 07:55 у середмісті Запоріжжя нападник з вогнепальної зброї здійснив чотири постріли у місцевого посадовця та зник з місця події. Потерпілий помер під час надання медичної допомоги.

За даними «Суспільного» мова йде про Максима Денщіка, тимчасово відстороненого директора департаменту правового забезпечення.

Максим Денщік раніше скаржився на тиск та погрози розправою з боку очільника Запорізької ОВА Івана Федорова.

«Хочу офіційно заявити про тиск на мене зі сторони голови ЗОВА Федорова Івана! Останній „по хорошому“ пропонував мені декілька разів звільнитися із займаної посади за власним бажанням. Я відмовився, бо вважаю що чесно та сумлінно виконую свої обовʼязки», – йдеться у повідомленні.

За його словами, Іван Федоров прямо та через різних людей погрожував розправою зі сторони правоохоронних органів.

Згодом очільник Запорізької ОВА заявив, що провів оперативну нараду із правоохоронцями через вбивство Максима Денщика.

«Розслідування резонансного вбивства – на особливому контролі. Запоріжжя – не місце для кримінальних розборок. Тож спільно із правоохоронцями будемо проводити превентивну роботу з викорінення криміналітету в обласному центрі», – повідомив Федоров.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *