ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина та Індонезія планують співпрацювати в енергетичній галузі

Олег Дерев'янко

|

У понеділок, 10 червня, під час зустрічі сторони обговорили питання співпраці в енергетичній галузі, реалізації спільних економічних ініціатив, освітянських обмінів студентами та представлення найкращих зразків культури двох держав. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській обласній раді.

На початку візиту Посол Індонезії в Україні Аріфом Мухаммедом Басаламою озвучив політичну позицію уряду країни, який підтримує територіальну цілісність України.

«Індонезія планує продовжувати надавати гуманітарну підтримку українцям та в майбутньому співпрацювати в контексті відновлення України», – зазначив Басалама.

Виконувач обов’язків керівника Львівської облради Юрій Холод зазначив, що отримані кошти від експорту зерна йдуть на закупівлю всього необхідного для української армії.

«Першочерговим також є для нас питання енергетики, готові розвивати її гуманітарний і бізнес-напрямки. Для нас важливим є розвиток економіки й підтримка бізнесу, створення спільних і нових підприємств задля подальшого поглиблення нашої співпраці», – додав Холод.

У межах візиту на Львівщину Посол також візьме участь у відкритті банерної виставки «Індонезія крізь призму об’єктива», яка відбудеться 11 червня в Італійському дворику.

Виставка присвячена до 32-ї річниці встановлення дипломатичних відносин між Україною та Індонезією.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *