ОСТАННІ НОВИНИ

На аеродромі в Астраханській області могло бути уражено два Су-57, – ГУР

Олег Дерев'янко

|

Під час удару по аеродрому «Ахтубінськ», що стався в Астраханській області 8 червня, уражень міг зазнати не один, а два російські винищувачі Су-57. Про це розповів представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в етері телемаратону, пише hromadske.

Він заявив, що також є інформація про загиблих та поранених серед особового складу росіян внаслідок удару по аеродрому.

За слова Юсова, літаки Су-57, не заходячи в повітряний простір України, завдають ракетних уражень по українській цивільній інфраструктурі. У Росії таких літаків залишилося небагато, адже до масового виробництва вони надійшли нещодавно, каже представник розвідки.

«Все було б значно краще з засобами ППО та протиракетної оборони, якби вони були зосереджені на території самої РФ, а не на тимчасово окупованих українських територіях, зокрема в Криму. (…) Більше ППО вдома – більше цілих об’єктів на території росії», – додав Юсов.

Нагадаємо, у суботу, 8 червня, на території аеродрому «Ахтубінськ» в Астраханській області РФ, розташованому за 589 кілометрів від лінії бойового зіткнення, уражено багатоцільовий винищувач держави-агресора Су-57.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *