ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканця Львівщини викрили на торгівлі зброєю і боєприпасами

Наталя Дуляба

|

Правоохоронці затримали 32-річного мешканця Львівського району, який займався незаконною торгівлею зброєю та боєприпасами. Про це Львівському порталу повідомили у Нацполіції Львівщини.

Про підпільну діяльність 32-річного жителя одного зі сіл Львівського району правоохоронці довідались, отримавши оперативну інформацію, тож відразу взялись її перевіряти.

Так, 5 червня вони провели санкціонований обшук у помешканні підозрюваного і виявили там 5 одиниць автоматичної зброї, гранатомет, протипіхотну міну, гранату, а також близько 25 тисяч патронів різного калібру.

Усе це вилучили й скерували на експертне дослідження.

Чоловіка затримали, йому оголосили підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до семи років тюрми.

Досудове розслідування триває, поліцейські встановлюють походження зброї та боєприпасів. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *