ОСТАННІ НОВИНИ

Пластуни у Львові кличуть дітлахів на велоперегони «Дивогонка»

Андрій Котенський

|

У суботу, 8 червня, у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького у Львові відбудуться дитячі велоперегони «Дивогонка». Частина вилучених коштів із заходу буде передана благодійному штабу «Алярм» для забезпечення потреб військових. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Дитячі велоперегони «Дивогонка. Всі барви емоцій» – це свято не лише для діток, а й для всієї родини, адже де, якщо не на змаганні, можна відчути підтримку найрідніших. Пластовий курінь «Одержимі» організовує перегони з 2014 року, адже переконані, що навіть в такий нелегкий час треба забезпечувати активне дозвілля для дітей. Окрім велоперегонів учасники зможуть взяти участь в різноманітних  іграх та майстер-класах для дітей.

Участь у «Дивогонці» можуть взяти дітки від 2 до 8 років (якщо освоєно біговел/велосипед раніше – то навіть від 1,5). Можна зареєструватись до участі на велосипедах, самокатах, біговелах, проте не електричних.

Реєстрація

Більше інформації – у соціальних мережах:

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *