ОСТАННІ НОВИНИ

Пішки виходила з окупації: 98-річній мешканці Донеччини купили новий будинок

Наталя Дуляба

|

Monobank купив для 98-річної Лідії Степанівни новий будинок, адже свій вона була змушена покинути на Донеччині і пішки виходити з окупації. Про це повідомив співзасновник банку Олег Гороховський.

«Лідія Степанівна з новим будинком. Дай, Боже, їй здоров’я!», – коротко написав він й опублікував світлини, на яких пенсіонерка вперше зайшла у свій новий дім.

Зазначимо, що 98-річна Лідія Степанівна мешкала у селищі Очеретине Донецької області. Будинок, який вона зводила власними руками, зруйнувала російська армія.

Наприкінці квітня жінка вирішила покинути рідний дім, аби не опинитись в російській окупації. Незважаючи на інтенсивні бої, пенсіонерка вижила й пішки пройшла 10 км під обстрілами, аби дістатись на підконтрольну Україні територію. Знесилену бабусю побачили військові і передали її поліцейським.

«Я ту війну пережила і цю війну переживаю. Залишилась без нічого. Але я своєю Україною на ногах вийшла», – так казала Лідія Степанівна, коли її привезли у шелтер.

На цю історію відреагував Олег Гороховський і заявив, що Monobank купить їй нове житло.

«Терпиш емоційно все це, намагаєшся робити те, що маєш, і те, що можеш, а потім читаєш таку історію і все це виривається назовні. Ця бабуся, яка цілий день ішла під ворожими обстрілами… Чорт, ну як же це можливо? Ці огидні істоти будуть вічно горіти в пеклі. Monobank купить Лідії Степанівні будинок і вона в ньому обовʼязково доживе до того моменту, коли ця гидота зникне з нашої землі», – писав раніше Гороховський.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Telegram Олега Гороховського

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *