ОСТАННІ НОВИНИ

Британія і Латвія оголосили перший тендер на постачання FPV-дронів Україні

Маркіян Рой

|

Велика Британія та Латвія відкрили тендер для компаній на постачання FPV-дронів в Україну в межах Дронової коаліції. Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на заяву Міністерства оборони Британії.

Наголошується, що тендер відкритий для виробників з будь-якої країни, що входить до Контактної групи з питань оборони України.

Цей відбір має на меті знайти постачальників, які зможуть «виробляти дрони у великих масштабах і за доступною ціною, використовуючи потужності західної промисловості».

Перший тендер триватиме до 28 червня, після чого представники країн Дронової коаліції, очолюваної Британією і Латвією, відберуть компанії, які отримають замовлення на поставку дронів в Україну.

Упродовж 2024 року будуть оголошені нові тендери з урахуванням досвіду першого.

Нагадаємо, коаліцію дронів та РЕБ створили Україна та Латвія. Рішення про це ухвалили під час візиту Міністра оборони Латвії Андріса Спрудса до Києва. Згодом до неї долучилися Швеція, Велика Британія, Нідерланди та Канада.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *