ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині проведуть заходи до Дня вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок війни

Олег Дерев'янко

|

У вівторок, 4 червня, Львівщина разом з усією Україною, вшанує пам’ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії рф проти України. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

За даними Офісу Генпрокурора, внаслідок повномасштабного вторгнення росії, в Україні постраждали понад 1900 дітей, 550 – загинули. Через активні бойові дії та тимчасову окупацію частини української території, точну кількість постраждалих дітей встановити неможливо.

«Уже понад 10 років так звана “друга армія світу” безжально вбиває наших дітей. Моторошні кадри знущань над українськими дітьми облітають увесь світ та вкотре показують справжнє обличчя армії нелюдів. Найбільш вразлива категорія – діти – стали жертвами жорстокої загарбницької машини, яка порушує міжнародні закони та принципи гуманності», – зазначив директор департаменту комунікацій та внутрішньої політики облдержадміністрації Юрій Горун.

У вівторок, 4 червня, о 12:30 на Площі Ангелів, навпроти Гарнізонного храму св. апостолів Петра і Павла УГКЦ організують поминальну молитву за дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Також буде акція «Голоси дітей», де кожен охочий зможе зав’язати дзвіночок на інсталяцію «Ангела» та на дерева поруч, як пам’ять про душі невинних дітей.

Львів’ян та гостей міста запрошують прийти завтра, долучитись та вшанувати пам’ять кожної дитини, яка загинула у цій війні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *