ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський підприємець привласнив мільйон гривень під час ремонтів

Олег Дерев'янко

|

Судитимуть директора львівської компанії за неефективне використання бюджетних коштів під час виконання робіт з запобігання надзвичайним ситуаціям. Про це Львівському порталу повідомили в Бюро економічної безпеки.

Встановлено, що компанія, якою керував обвинувачений, проводила ремонтні роботи на замовлення одного з державних підприємств на Львівщині. Під час їх виконання директор умисно вносив неправдиві відомості в офіційні бухгалтерські документи.

Зокрема, аби уникнути сплати податку на додану вартість, у довідки та акти приймання було внесено завищену вартість будівельних робіт на суму невикористаних коштів. Такі дії спричинили заволодіння бюджетними коштами та заподіяння понад мільйон гривень збитків державі.

Під час досудового розслідування детективи також встановили ряд фінансових операцій з незаконно одержаними коштами та їх використання підозрюваним в особистих цілях.

Директору компанії повідомили про підозру. Обвинувальний акт скерували до суду.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *