ОСТАННІ НОВИНИ

В Червонограді легковик зіткнувся з мікроавтобусом: є дев’ять травмованих

Олег Дерев'янко

|

У п’ятницю, 31 травня, внаслідок автозіткнення у Червонограді дев’ять людей отримали травми. Про це Львівському порталу повідомили у поліції Львівської області.

Аварія сталася 31 травня, близько о 23:10, на вулиці Промисловій у Червонограді.

Тут відбулося зіткнення мікроавтобуса Volkswagen Transporter, яким керував 41-річний житель Волинської області, та автомобіля Mazda 6 під керуванням мешканця одного з сіл Червоноградського району.

Унаслідок ДТП дев’ять людей отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані: водій легковика та два його пасажири – чоловіки віком 26 і 47 років, обоє жителі Червонограда. Також водій та п’ять пасажирів мікроавтобуса – 17-річний хлопець і 55-річна жінка з Червоноградського району та три жительки Волинської області віком 34, 38 і 41 рік.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі із позбавленням водійських прав на такий же термін.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *