ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській обласній адміністрації перевірки на предмет корупції

Андрій Котенський

|

У Львівській обласній адміністрації розпочали проводити перевірки в районних військових адміністраціях, окремих підрозділах та організаціях, які підпорядковані адміністрації, на предмет корупції, дотримання працівниками законодавства України з питань запобігання корупції. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ЛОВА.

Керівник апарату Львівської ОВА Тарас Грень повідомив, що адміністрація склала план перевірок, які охоплюють різні аспекти роботи структур на предмет виконання антикорупційних заходів.

«Доброчесність на публічній службі та дотримання норм антикорупційного законодавства є одним із пріоритетних напрямків роботи для Львівської ОВА. Мета цих перевірок – не лише виявити та позбутися корупції, але й надати підтримку та поради, щоб запобігти майбутнім корупційним порушенням серед працівників. Якщо виникають питання або непорозуміння, то надаються консультації та методична допомога, щоб уникнути корупції в майбутньому», – зазначив керівник апарату Тарас Грень.

За його словами, такою роботою займається сектор з питань запобігання та виявлення корупції апарату Львівської обласної державної адміністрації.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *