ОСТАННІ НОВИНИ

Реванш Усика та Ф’юрі: коли відбудеться бій

Олег Дерев'янко

|

Абсолютний чемпіон світу в надважкій вазі Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі знову зійдуться на рингу 21 грудня в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. Про це повідомив міністр Саудівської Аравії з питань розваг Туркі Аль аш-Шейх.

«Матч-реванш між абсолютним чемпіоном Олександром Усиком і чемпіоном Тайсоном Ф’юрі тепер запланований на 21 грудня 2024 року під час сезону в Ер-Ріяді. Світ знову спостерігатиме за ще одним історичним боєм. Наша відданість шанувальникам боксу триває. Сподіваємося, вам сподобається», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, володар поясів WBA, WBO, IBF та IBO Олександр Усик (21-0-0, 14 KO) переміг чемпіона WBC, британця Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 14 KO) в об’єднавчому поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу.

Боксери пройшли всю дистанцію бою, а судді роздільним рішенням віддали перемогу українцю – 115:112, 113:114, 114:113.

Олександр Усик став найкращим боксером світу незалежно від вагової категорії (P4P) за версією спортивного журналу The Ring. Після перемоги над Тайсоном Ф’юрі українець піднявся з третього місця цього рейтингу на перше.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *