ОСТАННІ НОВИНИ

Львів прощається із 22-річним десантником Максимом Котом

Наталя Дуляба

|

У четвер, 30 травня, Львів проводжає в останню путь ще одного свого захисника – 22-річного Максима Кота. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Львів’ян закликають віддати останню шану полеглому військовому, а також утриматися в цей час від святкових та розважальних заходів.

Біографічна довідка:

Львів’янин Максим Кіт (16.11.2001 – 25.05.2024) навчався у гімназії «Провесінь», згодом здобув освіту у Львівському вищому профучилищі торгівлі та сфери послуг.

Після завершення навчання працював у будівельній сфері Львова. Захоплювався спортом, зокрема, футболом. Був неодноразовим переможцем чемпіонатів Львівщини і призером та фіналістом чемпіонатів України з боксу. За словами близьких, Максим був наполегливим, сміливим та цілеспрямованим.

Після початку повномасштабного вторгнення РФ за власним бажанням підписав контракт зі Збройними Силами України. Воював на Донеччині у лавах 80 окремої десантно-штурмової бригади.

У Максима Кота залишилися дружина, батьки, сестра, племінники та хрещена донька.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *