ОСТАННІ НОВИНИ

Водій шкільного автобуса ґвалтував дітей на Одещині

Наталя Дуляба

|

На лаві підсудних опинився 57-річний мешканець Одещини, водій шкільного автобуса, якого обвинувачують у зґвалтуванні дітей та в сексуальному насильстві. Про це Львівському порталу повідомили у Національній поліції.

За даними слідства, водій шкільного автобуса однієї з гімназій в Одеській області користувався довірою серед учнів. Відтак торік протягом кількох місяців він запрошував хлопчиків 12-13 років до свого будинку нібито пограти з ними в карти, де вчиняв з дітьми дії сексуального характеру.

Встановлено, що жертвами зловмисника стали троє учнів ліцею.

Про злочин правоохоронців сповістила мама одного з потерпілих хлопчиків, якій той довірився і розповів, що з ним сталося.

У межах кримінального провадження провели низку судових експертиз та зібрали достатню кількість доказів причетності чоловіка до злочинів.

Водію шкільного автобуса висунули обвинувачення за ч.ч. 4 та 6 ст. 153 (сексуальне насильстві, вчинене щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди, зокрема повторно) та за ч. 6 ст. 152 (зґвалтування, вчинене щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди, зокрема повторно, особою, яка раніше вчинила злочин, передбачений ст. 153 ККУ) Кримінального кодексу України.

Суд помістив фігуранта під варту. За вчинене йому загрожує 15 років тюрми або довічне ув’язнення.

Обвинувальний акт вже скерували до суду.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *