ОСТАННІ НОВИНИ

В центрі Львова спіймали п’яного хлопця після спроби вкрасти авто

Наталя Дуляба

|

Правоохоронці затримали нетверезого 19-річного хлопця невдовзі після того, як він намагався вкрасти автомобіль у центрі Львова. Про це Львівському порталу повідомили у Патрульній поліції Львівщини.

Випадок стався у ніч на понеділок, 27 травня, на вул. Тараса Бобанича. Тут близько 02:00 ночі невідомий переліз через паркан на територію паркувального майданчика та проник у чужий автомобіль ВАЗ.

Сівши за кермо, зловмисник почав їздити територією парковки. Згодом він вийшов із авто, підійшов до поста охоронця і, побачивши всередині чоловіка, негайно втік.

ВАЗ належав самому охоронцю.

Патрульні оперативно розшукали порушника. Ним виявився 19-річний хлопець, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Прилад «Драгер» показав результат – 1,29 проміле. Також встановлено, що молодик ніколи не отримував посвідчення водія.

На нього винесли постанову за ч. 2 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) та протокол за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп‘яніння) КУпАП.

Тепер справою займаються слідчі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *