ОСТАННІ НОВИНИ

США підтвердили участь у Саміті миру в Швейцарії

Ольга Денисяка

|

США підтвердили участь у Глобальному саміті миру, який відбудеться в червні у Швейцарії. Про це повідомляє Reuters з посиланням на анонімного американського чиновника.

Однак, наразі невідомо, хто саме представить США на саміті.

За даними Bloomberg, Президент США Джо Байден, ймовірно, пропустить Саміт миру у Швейцарії наступного місяця, оскільки він перетинається зі збором коштів на передвиборчу кампанію в Каліфорнії, який він має відвідати разом з Джорджем Клуні, Джулією Робертс та іншими зірками.

Нагадаємо, що саміт миру у Швейцарії відбудеться 15-16 червня. На нього мають приїхати представники урядів усіх континентів. За словами Зеленського, саміт стане платформою для обговорення шляхів досягнення «всеосяжного, справедливого й тривалого миру» для України відповідно до Статуту ООН і норм міжнародного права.

Президент Володимир Зеленський заявив, що понад 80 країн вже підтвердили свою участь в ініційованому Україною Глобальному саміті миру.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *