ОСТАННІ НОВИНИ

Понад 300 тис. грн зібрали на ярмарку на потреби Домівки врятованих тварин

Маркіян Рой

|

На благодійній ярмарці «Домівки врятованих тварин», який відбувався протягом 25-26 травня, вдалось зібрати 301 тис. грн на потреби притулку. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі львівської міської ради.

На вихідних у Домівці врятованих тварин відбувся дводенний ярмарок. За допомогою відвідувачів вдалося зібрати 301 895 гривень. Ці кошти підуть на допомогу тваринам: закриття боргів та нагальні потреби притулку.

«Ці два дні стали справжнім святом людяності і доброти. Ми побачили, наскільки потужною може бути наша спільнота, коли ми об’єднуємось заради доброї справи. Коли ні спека, ні раптова злива не здатні зупинити те, що твориться. Кожна ваша дія, кожен ваш внесок став частиною великого дива – збереження дому для багатьох тварин, які потребують допомоги та турботи», – розповів керівник Домівки врятованих тварин Орест Залипський.

Також керівник притулку подякував кожному, хто взяв участь у барахолці, кожному відвідувачу, кожному, хто долучився товаром, хто придбав щось на ярмарку або поширив інформацію.

«Особлива подяка всім волонтерам, які з ентузіазмом підхопили ініціативу та, відклавши все, обʼєднались для проведення ярмарку», – додав Орест Залипський.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *