ОСТАННІ НОВИНИ

На головний залізничний вокзал Львова очікує реконструкція

Андрій Котенський

|

«Укрзалізниця» розпочинає консультації із проєктними та архітектурними організацями для початку проєктування реконструкції головного залізничного вокзалу Львова, який має стати безбар’єрним для пасажирів. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі «Укрзалізниці».

Як повідомляють залізничники, торік «Укрзалізниця» розпочала реалізацію програми «Безбар’єрна залізниця». Львівський вокзал є одним з пріоритетних обʼєктів із забезпечення безбарʼєрності для пасажирів, у тому числі для людей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення. Це особливо важливо зараз, коли Львів став одним з ключових медичних хабів країни.

«Щодня залізницею до Львова прибувають поранені військові та ветерани, що робить необхідним проєктування високих перонів», – йдеться у повідомленні.

Проєкт передбачає розробку документації щодо перебудови високих перонів та розміщення ліфтів для безперешкодного доступу до потягів і кімнат відпочинку, реставрації тунелів вокзалу тощо.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *