ОСТАННІ НОВИНИ

На фронті загинув командир танкового взводу з Яворова

Наталя Дуляба

|

На війні з російськими окупантами загинув 40-річний Юрій Гридовий. Про це Львівському порталу повідомили у Яворівській міськраді.

Юрій Гридовий був командиром танкового взводу бригади швидкого реагування Нацгвардії «Рубіж». Його життя обірвалось 20 травня внаслідок ворожого обстрілу Бахмутського району Донеччини.

«Юрій був люблячим татком, турботливим братом і надійним чоловіком, який завжди підтримував свою сім’ю, піклувався про племінниць і усю родину. Був завжди готовий вислухати і допомогти, незалежно від обставин, умів знаходити спільну мову з кожним членом родини, підтримуючи і надихаючи», – так згадують про військового у мерії Яворова.

Деталі про чин похорону обіцяють сповістити додатково.

Зазначимо, що Юрія Гридовий (18.02.1984 – 20.05.2024) народився і жив у Яворові. Після закінчення школи став курсантом військового навчального центру, а згодом – командиром танку в 24 окремій механізованій бригаді імені короля Данила.

У 2005 році звільнився зі служби і зайнявся ремонтом автомобілів. Створив сімʼю, став татом трьох чудових донечок.

Коли почалась війна на Донбасі, Юрій Тарасович знову одягнув військовий піксель. Після повномасштабного вторгнення Росії теж став на захист України, воював на фронті разом зі старшим братом.

У воїна залишились дружина та троє доньок, брат та інша родина.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *