ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин отримав шість років тюрми за побиття сусідів

Маркіян Рой

|

За побиття подружжя сусідів та їхньої доньки металевою трубою на сходовій клітці будинку до шести років тюрми засуджено 51-річного львів’янина. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Прокурори в суді довели, що у Львові місцевий мешканець побив сусідів.

В той день обвинувачений вирішив «з’ясувати відносини» з сусідами, з якими у нього вже роками були неприязні стосунки.

У будинку він зустрів 66-річну сусідку, яка спускалась сходами до чоловіка. Між ними виникла суперечка, у ході якої фігурант вдарив кілька раз жінку та штовхнув її ногою в спину. Остання закричала та впала.

На крик прибіг її 71-річний чоловік. В той момент обвинувачений взяв металеву трубу та почав бити нею пенсіонерів по голові. Внаслідок чого сусід впав та втратив свідомість.

Їм на допомогу вийшла з квартири їх донька з собакою. Однак нападник і її вдарив кілька раз трубою. Після чого закрився в дома.

Донька викликала поліцію та швидку. Потерпілих доправили до лікарні, де вони тривалий час перебували на лікуванні.

Чоловіка визнано винним в умисному заподіянні тяжких тілесних ушкоджень, небезпечних для життя в момент заподіяння та умисному спричиненні легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров’я (ч. 1 ст. 121, ч. 2 ст. 125 КК України).

Йому призначено покарання у виді 6 років позбавлення волі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *