ОСТАННІ НОВИНИ

Борт збили під час евакуаційного рейсу до Маріуполя: Львівщина попрощається з 25-річним капітаном 

Ольга Денисяка

|

Через 2 роки після загибелі додому на Львівщину «на щиті»  повертається капітан Іван Ваховський. Військовий загинув під час евакуаційного рейсу до Маріуполя у березні 2022 року. Про це повідомили в Бродівській міській раді.

У міськраді розповідають, що Іван Ваховський пішов в авіацію за покликом душі. Після навчання у Харківському національному університеті Повітряних Сил ім. Івана Кожедуба проходив службу на посаді бортового авіаційного техніка вертолітної ланки вертолітної ескадрильї. У свої юні роки Іван був учасником АТО, ООС, а ще брав участь у миротворчих місіях – ДР Конго.

На жаль, під час чергового евакуаційного рейсу до Маріуполя його борт був збитий ворогом. Загинув 31 березня 2022 року при виконанні польотного бойового завдання в районі н.п. Рибацьке Донецької області. Івану Ваховському було лише 25 років.

У понеділок, 27 травня, о 10:00 початок прощання, об 11:00 зустрінуть загиблого захисника біля Алеї Героїв, далі скорботна колона пройде до стели Матері Божої, а звідти до храму Успіння Пресвятої Богородиці.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *