ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина прощається з п’ятьма загиблими захисниками

Олег Дерев'янко

|

У п’ятницю, 24 травня, Львівщина проводжає в останню путь п’ятьох військових, які загинули на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

Олег Бутенко

Народився у Трускавці. Був старшим лейтенантом на посаді командира механізованого взводу військової частини А4576. Загинув 20 травня 2024 року поблизу міста Часів Яр Донецької області.

Костянтин Горобець

Мешканець села Гаї-Дітковецькі Золочівського району. Він був старшим солдатом, старшим механіком-водієм 2-го розвідувального відділення.

Вважався зниклим безвісти з серпня 2023 року. Брав участь у бойових зіткненнях з окупаційними підрозділами в районі населеного пункту Роботине Пологівського району Запорізької області. Йому було 48 років.

Сергій Шпілька

Уродженець села Догмарівка Херсонської області. Понад 10 років тому переїхав до Винник Львівської області.

Бойовий медик. З початком повномасштабного вторгнення долучився до 33-ї окремої механізованої бригади. Виконував бойові завдання на території Запорізької та Донецької областей. Під час проходження служби отримав звання «молодший сержант».

Іван Кавка

Уродженець села Горінчово Закарпатської області.

З початком повномасштабного вторгнення добровільно став на захист держави. Спершу вступив до лав територіальної оборони, згодом до Національної гвардії України. Виконував бойові завдання на південному напрямку у складі 2-ї окремої Галицької бригади, згодом – 45-го полку імені Олександра Красіцького. Під час проходження служби також займався розмінуванням територій.

Микола Петрович

Житель міста Городок. Воїн захищав Україну у східному напрямі. Загинув 18 травня 2024 року на Донеччині. Захиснику було 48 років.

Вічна памʼять усім полеглим захисникам!

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *