ОСТАННІ НОВИНИ

У наступ на Донеччині ворог кинув найбільш підготовлені підрозділи, – Сирський

Наталя Дуляба

|

Найбільш інтенсивні бої точаться на Донеччині, на штурми позицій Сил оборони росіяни кинули найпідготовленіші свої підрозділи. Про це повідомив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

«Найбільш інтенсивні та жорсткі бої тривають на Покровському та Курахівському напрямках. Ворог намагається прорвати оборону наших військ на вузькій ділянці фронту між населеними пунктами Старомихайлівка – Бердичі шляхом наступальних та штурмовим дій найбільш підготовлених підрозділів», – сповістив він.

За словами генерала, російські окупанти наступають як на бронетехніці, так і пішки, нерідко – на мотоциклах та багі.

На інших напрямках фронту також неспокійно, але кількість та інтенсивність бойових дій є значно меншою.

Зокрема, рашисти наступають на Часів Яр, активні бої зараз точаться на підступах до міста та в районі сусіднього села Іванівське. Тут ворог застосовує сучасну бронетехніку.

У наступі на північ Харківщини окупанти понесли значних втрат, тож зараз зараз перекидають свої резерви. Олександр Сирський додав, що рашисти зав’язли у вуличних боях за Вовчанськ, а в районі Липців – перейшли до оборони.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *