ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові потяг на смерть збив людину

Наталя Дуляба

|

У Львові чоловік раптово вибіг на залізничну колію і загинув під колесами потяга. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Фатальний випадок стався у четвер вранці, 23 травня, о 08: 47 на перегоні Підзамче –  Блокпост Голоско. Тут пасажирський потяг сполученням Запоріжжя – Ужгород збив людину.

Як попередньо встановили правоохоронці, невідомий чоловік раптово вибіг на колію, тому машиніст потяга не зміг відвернути наїзд. Від отриманих травм потерпілий загинув на місці, його особу ще встановлюють.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – від п’яти до десяти років тюрми.

Слідство триває.

Поліцейські закликають мешканців Львівщини дотримуватись правил безпеки і не переходити залізничні колії у невстановленому місці! Будьте максимально уважні та обережні, перебуваючи на коліях, адже залізниця є зоною підвищеної небезпеки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *